Top

OVER HEE GOODIESSinds 2008 ben ik (Mariska Kalma) als grafisch vormgever en illustrator 
voor diverse klanten aan het werk in mijn bedrijf KALMA DESIGN. In HEE Goodies kan ik mijn creatieve ei kwijt. Hier ontwerp ik producten naar eigen inzicht en doe ik de styling voor de sfeerfoto’s. Mijn man, Joas Folkertsma, is fotograaf en zet alle producten voor mij prachtig op de plaat.


Daarnaast heb ik nog een grote passie: vintage en retro spullen verzamelen! Wie mij persoonlijk kent weet dat ons huis he-le-maal vol staat met vintage meubels en heel veel oranje gebloemd servies. Al jaren struin ik in mijn vrije tijd kringloopwinkels en markten af. Mijn liefde gaat vooral uit naar producten uit de jaren '60, '70 en '80.


En toen was het moment daar: HEE Goodies moest nodig vernieuwd worden. Waar ik me voorheen alleen richtte op de Christelijke markt heb ik in 2019 het ‘roer’ omgegooid. Ja: we verkopen nog steeds een aantal Christelijke posters. Maar ik wilde me niet meer beperken tot alleen deze niche. Daarom verkoop ik nu allerlei soorten posters in diverse stijlen. Ik vind het namelijk heerlijk om met een vooruitstrevende blik de laatste (interieur) trends bij te houden!


De komende tijd zullen we ons assortiment steeds meer uitbreiden met o.a. ook meer stationery dus... Stay tuned! Volg ons via Instagram of schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.


Met jouw aankoop help je mij om mijn ultieme droom waar te maken: een eigen showroom / winkelruimte waar we alle ruimte hebben om de mooiste roomsets te fotograferen!


Mag ik jouw interieur ook verrijken met een uniek HEE Goodies product?

Groetjes Mariska