Top

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. 
De verzendkosten zijn inclusief verpakkings- en administratiekosten. In het winkelmandje zie je de juiste verzendkosten die kunnen verschillen van € 2,61 tot € 5,75 binnen Nederland. 
Nederland

Europa     Buiten Europa

0 tot 50 gram
50 tot 100 gram

€ 2,61
€ 3,48

€ 3,25       € 3,25
€ 4,30       € 4,30

100 gram tot 2 kilo 
Pakketpost

€ 3,90
€ 5,75

€ 11,00     € 11,00
€ 25,00     € 35,00


Levering
Alle brievenbuspost wordt verzonden via PostNL en heeft een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Pakketpost wordt verzonden via DHL. Bij pakketpost binnen Nederland ontvang je, indien gewenst, een track & trace code waarmee je je pakket kunt volgen. HEE Goodies is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport.

Alle bestellingen worden binnen 2 werkdagen verwerkt en verzonden, met uitzondering van weekend-  en feestdagen en vakantie periodes.

Heb je na 7 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Verzending
Bij brievenbus post kan het voorkomen dat je meerdere pakketjes ontvangt. Wanneer je bijvoorbeeld kaarten en een poster hebt besteld krijg je de kaarten in een envelop toegestuurd en de poster zal in een verzendkoker aankomen zodat deze niet gevouwen hoeft te worden. Op deze manier kunnen we de verzendkosten zo laag mogelijk houden. Het kan helaas wel zo zijn dat een deel van je bestelling niet op dezelfde dag geleverd wordt.

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Wanneer je bestelling is beschadigd tijdens het transport, kun je de bestelling in de originele verpakking kosteloos retour sturen. Wanneer we de producten ontvangen hebben, zullen we de nieuwe exemplaren zo spoedig mogelijk verzenden. De verzendkosten worden teruggestort op het opgegeven rekeningnummer.

RETOURADRES
HEE Goodies
Schouw 29
1771 EP Wieringerwerf
Nederland