Top

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. De verzendkosten zijn inclusief verpakkings- en administratiekosten. In het winkelmandje zie je de juiste verzendkosten. GEEN VERZENDKOSTEN BIJ EEN BESTELLING VAN € 50,- OF MEER
Voor bestellingen van € 50,- of meer zijn de verzendkosten GRATIS binnen Nederland. Binnen Europa zijn de verzendkosten GRATIS bij een bestelling van € 100,- of meer.


VERZENDKOSTEN NEDERLAND

Brievenbuspakje DHL € 2,95

Pakketpost DHL € 4,95


  

VERZENDKOSTEN EUROPA (ZONE 1)

Brievenbuspakje DPD € 5,95

Pakketpost DPD € 13,75


VERZENDKOSTEN EUROPA (ZONE 2)

Brievenbuspakje DPD € 9,95

Pakketpost DPD € 23,50


VERZENDKOSTEN BUITEN EUROPA

Pakketpost PostNL € 20,00 (zonder track & trace)
Pakketpost PostNL € 60,00


LEVERING

Alle bestellingen worden binnen 2 werkdagen verwerkt en verzonden, met uitzondering van weekend- en feestdagen en vakantie periodes.

 

Al onze pakketjes binnen Nederland (pakketpost en brievenbuspakjes) hebben een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Bij pakketpost ontvang je altijd een track & trace code waarmee je je pakket kunt volgen. HEE Goodies is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport.

Heb je binnen Nederland na 5 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.VERZENDING

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Wanneer je bestelling is beschadigd tijdens het transport, kun je de bestelling in de originele verpakking kosteloos retour sturen. Wanneer we de producten ontvangen hebben, zullen we indien voorradig de nieuwe exemplaren zo spoedig mogelijk verzenden. De verzendkosten worden teruggestort op het opgegeven rekeningnummer.


Retouradres
HEE Goodies
Schouw 29
1771 EP Wieringerwerf
Nederland